Voin paljon paremmin nyt kuin aamulla vaikkakin olen (taas) syönyt aivan liikaa niin, että vatsani on kuin olisin raskaana ainakin seitsemännellä kuulla. Luulen, tai pikemminkin tiedän, että on ihmisiä jotka vilkuilevat mahaani "siihen tyyliin" kuin olisin raskaana mutta yritän asiaa peitellä. Kukaan heistä ei kuitenkaan asiaa lauo päin naamaa vaan odottavat milloin itse kerron uutisen. Miten herkullista olisikaan pallomahalla ihmisiä kiusata! Voisi lyödä jonkun kanssa vetoa, että kuka heistä murtuu ensin ja kysyy suoraan. Mutta en viitsi. Olisi liian noloa kertoa, että ei, mahani pallomaisuus ei johdu raskaudesta vaan tästä addiktiosta, huumeesta nimeltään RUOKA.

Kyllä minä yritän. Yritän niin kovasti! Jossain vaiheessa päivää murrun ja lopun iltaa menee mässätessä. Tänään kuitenkaan mahani ei ole kipeä eli olen onnistunut välttämään ainakin sen. Paino oli aamulla 88.6kg. Tuntuu tuskalliselta ajatella, että vielä viime heinäkuussa painoin 75kg. Ja taas minä ajattelen painoani. En saisi. Masennun.

Muuten päivä on ollut hyvä. Neljältä iltapäivällä oli pienoinen kriisin paikka kun Liina tuli kotiin ja oli omaan tuttuun tapaansa ärtyneellä päällä. Samaan aikaan Emppu alkoi valittamaan vatsaansa ja makasi loppuillan oksentamisen partaalla. Nähtäväksi jää onko kyseessä vatsatauti vai trampoliinissa hyppimisen aiheuttama myllerrys.

Liina - tuo perheemme kulinaristi ja Marttojen ihmelapsi sai minut nauramaan tänään kutsumalla paistinpannua "tuo ihme pyörylä" : ksi. Jos ei 12v tiedä paistinpannua, mikä tulevaisuus hänellä on? Toivottavasti pääsee rikkaisiin naimisiin.

Illalla kävelin Koiran kanssa metsässä ja jonkun talon pihassa kaukana soi "sleep well my darling, sleep well my darling beauty". Ihana biisi. Kaivoin taskujani ja löysin pikkuaskin tupakkaa jossa kaksi katkennutta tupakkaa. Istuin kivellä ja poltin posket lommolla mahdollisimman paljon paskaa keuhkoihini. Tuli morkkis ja paha fiilis, hyvä kun kotiin jaksoin kävellä. Kotona Fiina kysyi miksi haisen pahalle.

Loppuilta meni tv:n ja iltahommien parissa. Katsoin Liinan ja Ollin kanssa uuden sarjan Ugly Betty pilottijakson. Ilmeisesti tämä sarja löyhästi perustuu Mi Gorda Bellaan joka on mun ihan "feivöritti" tällä hetkellä. Bettyssä korostui ällö amerikkalaisuus mutta oli siinä hyviäkin kohtia. Eiköhän siinä tälle tv-addiktille ole taasen yksi sarja lisää seurattavaksi. Kohta katson vielä Raitoja rakkaudessa ja sitten menen ja painan painavan pääni tyynyyn ja toivottavasti saan nukkua yöni ilman heräämisiä.