Sain nukkua pitkään. Tai no, Väinö herätti 08.10 mutta on se Väinön mittapuun mukaan pitkään! Kahvit tippumaan ja koneelle.

Istuin tämän blogin ääressä joskus keskiyön ja puoli yhden aikaan pää tyhjänä. Yritin raapustaa muutaman yöllisen mietteeni mutta jäsenet ei toimineen yhteisymmärryksessä. Pään saatua tyynyyn nukahdin 2 sekunnissa. Nyt kaikki taas toimii ja vielä paremmin kunhan saan kahvia kitaani.

Eilen oli hyvin liikunnallinen päivä ja se tuntuu kyllä jaloissa. Kävin Liinan ja Koiran kanssa patikoimassa kosken vartta. Liina otti hienoja kuvia ja minä poikkesin polulta sinne tänne katselemaan. Loppumatkasta menimme vahingossa väärälle polulle ja se oli "vaarallinen kalastajan polku". Hieman hirvitti kun pitkospuut joissain kohdin menivät puoliksi kosken päällä. Koirakin käveli extravarovasti tapsutellen.

Jälkeenpäin käytiin syömässä jäätelöt ja sen jälkeen mentiin Anopille syömään possupihvia ja perunamuussia. Anopilla oli Tuulikki ja lapset käymässä. Mukava nähdä heitä. Joonas lähtikin sitten meille yöksi ja Tuulikki ja Miltsu tulee tänään viettämään meille vappua. Täytyykin käydä ostamassa herkkuja :)

552514.jpg   552509.jpg 

Jyrkkiä rappusia ja pauhaava koski