Olen saanut nukuttua paremmin, kiitos lääkkeen jonka lääkäri määräsi tiistaina. Sheikkaamista edelleen on mutta yöt olen saanut olla suht rauhassa ja unessa. Heräilen yöllä useamman kerran mutta en jää valvomaan.

Kivut ovat kuitenkin tänään kovemmat kuin aikoihin. Lääkkeet ovat kutakuinkin loppu ja tämän uuden lääkkeen kanssa ei voi kuvitellakaan mitään vahvempaa. Burana & Panadol - coctail saa riittää. Seuraavaksi varmaan poksahtaa maha.

Asioidessani ja odotellessani eilen labrassa ja röntgenissä mietin, kuinka hyväntuulista väkeä olen kohdannut viime päivinä joutuessani käyttämään terveysaseman palveluita. Töissä kun on viime aikoina ollut paljon puhetta asiakaspalvelusta, osaa nyt ehkä hieman eritavalla kiinnittää asiaan huomiota. Tervehtiminen, tapa puhua ja katsoa (tosin olin toooodella tyytyväinen, ettei nuori miesröntgenhoitaja ylimääräisiä katsellut ottaessaan kuvia, jouduin olemaan täysin yläosattomissa). Sekä rtghoitaja että labran neiti muistuttivat, että onko jo lääkärin kanssa jatkoista sovittu ja kysyivät vointiani. Tuntui, että minusta pidetään huolta.

Tuloksia odotellessa.

Tänään alkoivat koulut. Syyslukukauden ensimmäinen kouluaamu on aina jotenkin erikoinen. Kaikkia vähän jännittää vaikka koulu, opettaja ja luokka olisivatkin pysyneet samana. Fiinalle tämä syksy on ehkä kaikista haastavin ja varmasti raskaskin, kun lähti uuteen kouluun ja sai ihan uudet opettajat ja luokkakaverit paria kaveria lukuunottamatta. Meidän ujosta, arasta pikkuFiinasta on kuitenkin jo kesän aikana kasvanut hieman itsevarmempi nuori ja uskon, että kaikki menee hyvin.

Taidan ottaa lääkecoctailini nyt ja yrittää vielä nukkua hieman. Illalla jatkuu juhlajärjestelyt. Nyt kaduttaa, etten ottanut kakkuja pitopalvelusta niinkuin ensin ajattelin.