1. Lääkärin vastaanotolla. Olin 100% varma, että lääkäri kommentoi painoani - mutta ei! Kukaan lääkäri ei ole vielä koskaan sanonut, että minun pitäisi laihduttaa. Minusta se on kummallista, monille tuttavilleni on sanottu monta kertaa. Eikö ne uskalla? Katsovat että tuo ei kestä totuutta .. annetaan pillereitä lisää ja äkkiä ovesta ulos. 

Ennen -en tiedä onko kissa vai kala- pitämästäni lääkäristä pidin tänään. Kuunteli, kyseli, tutki. Antoi sheikkaukseen uuden lääkkeen ja innolla odotan ensi yötä, jospa vain saisin nukuttua! Sepä olisi ihanaa! Huomenna röntgen + labroja. Taas aikainen herätys. 

2. Kävin kahvilassa aamukahvilla. Kahvin kanssa otin täytetyn croissantin (niin kova pettymys, että lähtiessäni ostin Cittarista paahtopaistipatongin ja tein kotona aamupala vol.2)

3. Tuhlasin rahaa. Kesäkukkiin. Paitaan. Ruokiin joita emme tarvitsisi mutta jotka ilolla syömme. 

4. Eme ilmoittautui isoskoulutukseen. Olen mielissäni.

5. Tänään en saa syödä klo 20 jälkeen labran takia. Todellakin toivon, että saamani uudet lääkkeet tehoavat ja yöstäni ei tule piiiitkä!

6. Näin kaupassa tätini. Kutsuin hänet juhlimaan kanssamme viikonloppuna mutta miehensä on huonossa kunnossa. Sattuu aina, kun saan muistutuksen siitä, että läheiseni vanhentuvat ja varsinkin jos sairastuvat. Elämä ei ole loputon. 

7. Ihka ensimmäinen itse tekemäni hyydykekakku onnistui ja odottaa pakkasessa juhlia!