Vappu vietettiin onnistuneesti Tuulikin & lasten kanssa. He jäi meille sitten yöksikin kun Tuulikki halusi nappaista pari siideriä .Oli mukavaa vaikkakin valvottiin sitten taas myöhään josta syystä tämän päivän aamu oli hieman tikkuinen ja on tasaisesti väsyttänyt koko päivän.

Kikka soitti päivällä ja kyseli, että nähdäänkö perjantaina. Kumpikaan ei kuulostanut kovin innokkaalta lähtemään mihinkään ja peruttiin ainakin se S.U.T:n keikka. Katsotaan nyt jaksaako tehdä mitään muutakaan. Ollikin pääsee töistä vasta 22 joten jos meinaa lähteä, pitäisi hommata lapsenvahti.

Olli oli illalla Fiinan ja Empun kanssa ongella. Emppu vetäisi virvelillä hauen! Voi sitä pientä innokasta ja onnellista nassua kun kotiin sen toi :)  Olli sen jotenkin aikoo paistaa. Ei sitä nyt roskiinkaan heitetä, vaivalla virvelöityä kalaa.

Ruokapäiväkirjan pito jäi siihen yhteen päivään. Mun pitäisi kirjata syömiseni ylös jotta näkisin sen määrän mitä itseeni ahdan. Mutta jotenkin se jää. Taas huijaan itseäni. Painan enemmän kuin koskaan jos ei raskausaikaa oteta lukuun. Tuulikin kanssa keskusteltiin mahahaavoista ja se sanoi mahahaavan saajilla on usein kolme yhteneväisyyttä : tupakointi, kahvin kittaaminen ja ylipaino. Minä sanoin, että mulla on nuo kaikki (tosin tupakointi vain silloin tällöin) ja Tuulikilla ei noista mitään jolloin Tuulikki sanoi että "höpö höpö, et sinä ylipainoinen ole!". Minä en usko, en kertakaikkiaan usko ettei joku mukamas näe tätä läskin määrää!